Випечіть Ваш перший домашній хліб
на заквасці
за 7 днів
За 15 уроків Ви зрозумієте як легко спекти смачний і Корисний Хліб вдома, навіть якщо Ви не мали досвіду у випічці
1 рік
ДОСТУП
-70
%
знижка
Початок курсу
При оплаті сьогодні, Ви отримаєте бонус: Збірник 10 рецептів на заквасці
Всього
495грн.
замість 1600
Прагнення до здорового способу життя привело мене до
випікання хліба на заквасці
Це стало моїм способом знайти баланс та налаштуватися емоційно. Кожен буханець, який виходив з духовки, був не лише смачним і корисним, але й приносив мені внутрішній спокій та відчуття задоволення від зробленого власноруч.

Цей процес перетворився на мою повсякденну рутину і справжню пристрасть. Я зрозуміла, що випікання хліба – більше ніж просто кулінарія, це спосіб знайти гармонію та радість у житті.
Це відкриття надихнуло мене поділитися своїм досвідом, щоб Ви також могли знайти той самий спокій та задоволення, яке я знайшла у випіканні хліба.

У цьому курсі ви навчитеся не лише випікати корисний і смачний хліб, але й відчуєте, як цей процес може змінити ваше життя на краще.
Разом ми створимо щось більше, ніж просто хліб – ми створимо відчуття дому, спокою та радості.
Отримайте Радісний Досвід
Приготування Власного Хліба На Заквасці
Уявіть собі теплий аромат смачного хліба, який виходить із печі. Аромат наповнює весь будинок.

Смак цього хліба не схожий ні на що, що можна знайти в магазині. Скуштуйте один раз, і ви більше ніколи не захочете повертатися до купленого в магазині хліба.
Після навчання
Ви
Зможете назавжди відмовитись від магазинного хлібу
Будете радувати своїх близьких домашнім хлібом
Не будете витрачати час та кошти на інгредієнти та пропрацювання рецептів
Зрозумієте як зберегти сильну закваску на довго
Зможете пекти хліб на замовлення
Навчитесь отримувати задоволення від випікання
Програма
навчання
4 розділи та 14 відео-уроків де ми детально розберемо всі деталі створення хлібу на заквасці
Розділ 1: Підготовка
Урок 1: Необхідний інвентар.

Урок 2: Борошно та Вода.
Розділ 2: Створення закваски
Урок 1: Тривалість та температура для правильного розвитку закваски.
Урок 2: Що таке закваска.

Урок 3: Створення сильної закваски для хлібу 1 день.

Урок 4: Перше годування 2 день.

Урок 5: 3-6 день годування

Урок 6: 7 день ведення закваски
Урок 1: Замішування

Урок 2: Введення солі

Урок 3: Складання тіста

Урок 4: Додавання начинки

Урок 5: Формування та холодна ферментація
Розділ 3: Робота з тістом
Урок 1: Оформлення

Урок 2: Випікання хлібу
Розділ 4: Оформлення та Випічка
Бонус: збірник
10 рецептів на заквасці
- Тартін

- Житній хліб з журавлиною та насінням

- Гречаний хліб на закваці

- Зелений Тартін з шпинатом

- Середземноморська фокача

- Повітряна піца на заквасці

- Крекери на заквасці

- Бельгійські вафлі на залишках закваски

- Кекси на залишках закваски

- Оладки на залишках закваски
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті , спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинному солодкому та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь . Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається усього з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний - справжній хліб легко .
Приєднуйтесь у магічний світ хлібу та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
5000+ учнів пройшли навчання.
ВІДГУКИ УЧНІВ
Реальні відгуки наших учнів, які освоїли мистецтво випікання хліба на заквасці. Вони діляться своїм досвідом, результатами та враженнями від навчання.
Та ще сотні відгуків:
Приєднуйтесь до навчання сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1600грн
495грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
При оплаті сьогодні, Ви отримаєте бонус: Збірник 10 рецептів на заквасці
-70
%
знижка
00 : 15 : 00
Хліб на заквасці готується
Вам знадобляться:
просто та швидко
Найчастіше вони вже є у вас вдома.Їх лише три: вода, борошно та сіль
Прості інгрідієнти
Скляна баночка, казан або камінь для випічки та кухонні ваги
Дрібний інвертар
Найголовніші пункти у приготуванні хліба на заквасці
Ваше велике бажання і всього 15 хвилин на день для приготування закваски
ЯК БУДЕ ПРОХОДИТИ
НАВЧАННЯ?
Після оплати Ви отримаєте доступ до навчальної програми. У навчанні 4 розділи і 14 відео-уроків по 2 до 5хв.
Доступ до навчання
Ви отримаєте чіткі та детальні відповіді на понад 35 питань, які можуть виникнути під час навчання. Це допоможе уникнути труднощів і швидко освоїти всі аспекти випікання хліба на заквасці.
Готові відповіді на понад 35 поширених запитань
Курс можна проходити в будь-який зручний для час. Онлайн-курс триватиме 7 днів і починається відразу після оплати. Доступ можливий і через комп'ютер і через телефон, що дозволить вам переглядати уроки у зручному місці та зручний час.
Проходження навчання
ДОЄДНАВШИСЬ ДО
НАВЧАННЯ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуйте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший хліб і потішите свою сім'ю домашнім хлібом
  • Удосконалите свої навички хлібопечіння, якщо ви вже печете
Обираючи хліб на заквасці, ви не лише отримаєте високоякісний хліб, але також насолоджуєтеся численними користями для вашого здоров'я та створюєте незабутні враження для себе та своєї родини.
5 причин обрати
хліб на заквасці
01
Натуральність і висока якість:
Хліб на заквасці виготовляється за допомогою природного бродіння, без використання хімічних домішок і консервантів. Це гарантує високу якість та природний смак продукту.
03
Доступність поживних елементів:
Закваска сприяє розщепленню фітатів, що допомагає вивільнити мінерали, такі як кальцій, магній та цинк, роблячи їх більш доступними для організму.
04
Сприяє здоров'ю травлення:
Присутність закваски у хлібі підвищує рівень пробіотиків, корисних для здоров'я кишкової флори. Це може покращити травлення та зміцнити імунну систему.
02
Легше смачний та поживний:
Закваска поліпшує текстуру та смак хліба, роблячи його більш ароматним та соковитим. Закваска також розщеплює фітинову кислоту, що поліпшує засвоєння поживних речовин.
05
Сприяє вивченню й творчості:
Вивчення виготовлення хліба на заквасці відкриває шлях до творчого процесу та експериментів з різними видами муки та закваски. Це може бути цікавим та задовільним хобі.
Приєднуйтесь до навчання сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1600грн
495 грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
00 : 15 : 00
При оплаті сьогодні, Ви отримаєте бонус: Збірник 10 рецептів на заквасці
-70
%
знижка
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені