Навчіться випікати
домашній хліб на
заквасці
15+ авторських рецептів — від класичного тартіна до шоколадного хліба з журавлиною. Книга, що об’єднує теорію, практику та досвід 10 000 учнів
МАГІЯ ХЛІБА. ЯК НАРОДЖУЄТЬСЯ ЗАКВАСКА І ХЛІБ
електронна книга
При оплаті сьогодні, Ви отримаєте бонус: 7 рецептів на залишках закваски
-70
%
знижка
Отримайте Радісний Досвід
Приготування Власного Хліба На Заквасці
15 авторських рецептів хліба + 7 бонусних рецептів випічки на залишках закваски.

Уявіть собі теплий аромат смачного хліба, який виходить із печі. Аромат наповнює весь будинок.

Смак цього хліба не схожий ні на що, що можна знайти в магазині. Скуштуйте один раз, і ви більше ніколи не захочете повертатися до купленого в магазині хліба.
ОТРИМАВШИ ЦЮ КНИГУ
Ви ЗМОЖЕТЕ
Назавжди відмовитись від магазинного хлібу
Радувати своїх близьких домашнім хлібом
Не витрачати час та кошти на інгредієнти та пропрацювання рецептів
Зрозуміти як зберегти сильну закваску надовго
Пекти хліб на замовлення
Отримувати задоволення від випікання
крок за кроком — Від закваски до хрусткої скоринки
У книзі зібрані покрокові інструкції, поради щодо інгредієнтів та понад 20 авторських рецептів, які допоможуть створити справжню домашню випічку — легко, смачно і з користю для здоров’я.
Розділ 1: Створення закваски
  • Закваска та її види.
  • Методи виведення закваски
  • Методи та особливості ведення закваски
  • Методи зберігання закваски
Розділ 2: підготовка
  • Інвентар
  • Борошно, його види та зберігання
  • Інгредієнти для випічки
  • Вологість тіста
  • Методи роботи з тістом
  • Ферментація. Розрізи і надрізи
  • Методи випікання
Розділ 3: Робота з тістом
  • Tartine Bread
  • Житній хліб з журавлиною
  • Гречаний хліб
  • Шпинатний хліб
  • Цільнозерновий хліб
  • Шталійська фокача
  • Повітряна піца
  • Картопляний хліб
  • Чіабата
  • Пуховий хліб “Хоккайдо”
  • Шоколадний хліб з журавлиною
  • Французький багет
  • Французька булка
  • Тостовий хліб
  • Гарбузовий хліб
Розділ 4: рецепти на заквасці
Бонус
7 рецептів на
залишках закваски
  • Маковий кекс
  • Млинці з гарбузом
  • Млинці звичайні
  • Крекери
  • Бельгійські вафлі
  • Кекси з горіхами та сухофруктами
  • Оладки
ВІДГУКИ ПРО КНИГУ
Відгуки тих, хто вже придбав книгу та спробував рецепти. Вони діляться своїм досвідом, результатами та радістю від власноруч спеченого хліба на заквасці.
Та ще сотні відгуків:
замовляйте книгу сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1600 грн
490 грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
При оплаті сьогодні, Ви отримаєте бонус: 7 рецептів на залишках закваски
-70
%
знижка
00 : 15 : 00
Хліб на заквасці готується
Вам знадобляться:
просто та швидко
Найчастіше вони вже є у вас вдома.Їх лише три: вода, борошно та сіль
Прості інгрідієнти
Скляна баночка, казан або камінь для випічки та кухонні ваги
Дрібний інвертар
Найголовніші пункти у приготуванні хліба на заквасці
Ваше велике бажання і всього 15 хвилин на день для приготування закваски
ДОТРИМУЮЧИСЬ РЕЦЕПТІВ І ПОРАД
З КНИГИ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуйте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший хліб і потішите свою сім'ю домашнім хлібом
  • Удосконалите свої навички хлібопечіння, якщо ви вже печете
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті , спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинним солодощам та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь. Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається лише з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний - справжній хліб легко.
Приєднуйтесь у магічний світ хлібу та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
10000+ людей вже відкрили для себе магію домашнього хліба.
Обираючи хліб на заквасці, ви не лише отримаєте високоякісний хліб, але також насолоджуєтеся численними користями для вашого здоров'я та створюєте незабутні враження для себе та своєї родини.
5 причин НАВЧИТиСЬ ВИПІКАТИ
хліб на заквасці
01
Натуральність та висока якість:
Хліб на заквасці виготовляється за допомогою природного бродіння, без використання хімічних домішок і консервантів. Це гарантує високу якість та природний смак продукту.
03
Доступність поживних елементів:
Закваска сприяє розщепленню фітатів, що допомагає вивільнити мінерали, такі як кальцій, магній та цинк, роблячи їх більш доступними для організму.
04
Сприяє здоров'ю травлення:
Присутність закваски у хлібі підвищує рівень пробіотиків, корисних для здоров'я кишкової флори. Це може покращити травлення та зміцнити імунну систему.
02
Легше, смачний та поживний:
Закваска поліпшує текстуру та смак хліба, роблячи його більш ароматним та соковитим. Закваска також розщеплює фітинову кислоту, що поліпшує засвоєння поживних речовин.
05
Сприяє вивченню й творчості:
Вивчення виготовлення хліба на заквасці відкриває шлях до творчого процесу та експериментів з різними видами муки та закваски. Це може бути цікавим та задовільним хобі.
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені