безглютеноВу ВИПІЧКу

на заквасці

13+ авторських рецептів — смачної та корисної випічки. Від виведення закваски до італійської фокаччі та гарбузового хліба

електронна книга
При оплаті сьогодні отримайте бонус:
10 рецептів безглютенових смаколиків
на заквасці

навчіться створювати

вдома

СМАЧНА ТА КОРИСНА
БЕЗГЛЮТЕНОВА ВИПІЧКА У ВАШИХ РУКАХ
Уявіть собі теплий аромат смачної безглютенової випічки, яка тільки що вийшла з вашої духовки. Аромат наповнює весь будинок, і ви знаєте, що цей хліб не тільки смачний, але й корисний.

Більше ніякого обмеженого вибору продуктів у магазинах і високих цін на безглютенову продукцію.
отримавши цю книгу
Ви зможете
Більше не залежити від обмеженого асортименту магазинів і зможете створювати різноманітну випічку самостійно.
Навчитись створювати безглютенову випічку з ідеальною текстурою та смаком.
Самостійно випікати вдома, що дозволить значно знизити витрати на безглютенові продукти.
Оволодіти новими навичками та знаннями, які залишаться з вами назавжди.
Випікати вдома – контролюючи чистоту та якість інгредієнтів, виключаючи ризик перехресного забруднення.
Насолоджуватись смачним та корисним хлібом й десертами, які стануть улюбленими стравами вашої родини.
1
3
5
6
4
2
крок за кроком — Від закваски до ароматної випічки
У книзі зібрані покрокові інструкції, поради щодо інгредієнтів та
13 авторських рецептів + 10 бонусних, які допоможуть створити справжню домашню випічку — легко, смачно і з користю для здоров’я.
Розділ 1: безглютенова Закваска. Основи
  • Що таке закваска?
  • Особливості безглютенової закваски
  • Користь і переваги ферментації
  • Як правильно обрати посуд, воду, боршно для старту
Розділ 2: Виведення та догляд за закваскою
  • Покрокова інструкція створення закваски з нуля
  • Годування та підтримка активності
  • Зберігання закваски
  • Відновлення закваски
  • Найпопулярніші види безглютенового борошна
  • Як комбінувати борошно для збалансованого тіста. Рецепт універсального борошна (суміші)
  • Як вибрати борошно для різних видів випічки
  • Допоміжні інгредієнти
Розділ 3: Борошно у безглютеновій випічці
  • Як змішувати інгредієнти
  • Ознаки правильного замісу
  • Гідратація
  • Як контролювати ферментацію
  • Використання термощупа для визначенності готовності
Розділ 4: Робота з тістом
  • Температурні режими для різних видів хліба
  • Пара під час випікання: як і навіщо
  • Як уникнути мокрого дна чи серединки
  • Охолодження і зберігання
  • Батон
  • Швидкий рисовий формовий хліб
  • Подовий безглютеновий з печеним часником
  • Батард із зеленої гречки
  • Багет з міксом насіння
  • Мультизерновий хліб
  • Гарбузовий хліб
  • «Бородинський» хліб
  • Десертний хліб із сухофруктами та горіхами
  • Банановий хліб
  • Італійська фокачча
  • Французький хліб А-ля «Фугас»
  • Піца без глютену
Розділ 5: випікання
Розділ 6: Збірка рецептів безглютенового хліба
Бонус: збірник
10 безглютенових рецептів
  • «Хрустики» на заквасці
  • Мереживні млинці на кукурудзяному крохмалі
  • Сінабони «Кокосова насолода»
  • Гречані бельгійські вафлі + Ягідне конфі та Лимонний курд без яєць
  • Сметанковий кекс на залишках закваски
  • Горіхове печиво на залишках закваски
  • Безглютенове м’ятне печиво
  • Цукрове печиво з дитинства
  • Кокосове безглютенове тісто для тартів + Фініки та кокосовий крем
  • Безглютенове тісто на галету + начинка у галету з кабачками та моцареллою
ВІДГУКИ
ПРО КНИГУ
Відгуки тих, хто вже придбав книгу та спробував рецепти. Вони діляться своїм досвідом, результатами та радістю від власноруч спеченої безглютенової випічки на заквасці.
замовляйте книгу сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1300 грн
398 грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
При оплаті сьогодні отримайте бонус: Збірник 10 рецептів безглютенових смаколиків на заквасці
00 : 15 : 00
-70
%
знижка
ДОТРИМУЮЧИСЬ РЕЦЕПТІВ І ПОРАД
З КНИГИ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуйте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший безглютеновий хліб і потішите свою сім'ю домашньою випічкою
  • Удосконалите свої навички випікання на заквасці, якщо ви вже печете
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті , спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинному солодкому та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь . Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається усього з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний - справжній хліб легко.

Приєднуйтесь у магічний світ хлібу та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
10 000+ учнів пройшли навчання.
Обираючи хліб на заквасці, Ви не лише отримаєте високоякісний хліб, але також насолоджуєтеся численними користями для вашого здоров'я та створюєте незабутні враження для себе та своєї родини.
5 причин обрати
безглютеновий хліб на заквасці
01
Натуральність і висока якість:
Хліб на заквасці виготовляється за допомогою природного бродіння, без використання хімічних домішок і консервантів. Це гарантує високу якість та природний смак продукту.
03
Доступність поживних елементів:
Закваска сприяє розщепленню фітатів, що допомагає вивільнити мінерали, такі як кальцій, магній та цинк, роблячи їх більш доступними для організму.
04
Сприяє здоров'ю травлення:
Присутність закваски у хлібі підвищує рівень пробіотиків, корисних для здоров'я кишкової флори. Це може покращити травлення та зміцнити імунну систему.
02
Легше смачний та поживний:
Закваска поліпшує текстуру та смак хліба, роблячи його більш ароматним та соковитим. Закваска також розщеплює фітинову кислоту, що поліпшує засвоєння поживних речовин.
05
Сприяє вивченню й творчості:
Вивчення виготовлення хліба на заквасці відкриває шлях до творчого процесу та експериментів з різними видами муки та закваски. Це може бути цікавим та захопливим хобі.
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені