вдома

За 14 відео-уроків Ви дізнаєтеся, як легко приготувати смачну та корисну безглютенову випічку на заквасці, навіть якщо у вас немає досвіду у випічці

1 рік
ДОСТУП

навчіться створювати

на заквасці

Безглютенову випічку

Програма
навчання
5 розділів та 14 відео-уроків, де ми детально розберемо всі деталі створення безглютенового хлібу на заквасці
Розділ 1: Підготовка
Урок 1: Необхідний інвентар.

Урок 2: Борошно та Вода.
Розділ 2: Теорія
Урок 1: Закваска чи дріжджі? Що краще обрати.
Урок 2: Як будувати рецепти.

Урок 3: Як зберігати хліб та закваску.
Урок 4: Опара, що це таке та як її готувати?

Урок 1: Що таке закваска та глютен?
Урок 2: Варіанти виведення закваски.
Урок 3: Перший день виведення закваски.
Урок 4: Ведення закваски до активації.
Розділ 3: Закваска
Урок 1: Замішування.
Урок 2: Ферментація та формовка.
Урок 3: Розтійка та розрізи.
Розділ 4: Робота з тістом
Урок 1: Випікання безглютенового хліба.
Розділ 5: випікання
Після навчання
Ви
Більше не залежатимете від обмеженого асортименту магазинів і зможете створювати різноманітну випічку самостійно.
Навчитеся створювати безглютенову випічку з ідеальною текстурою та смаком.
Самостійне випікання вдома дозволить значно знизити витрати на безглютенові продукти.
Оволодієте новими навичками та знаннями, які залишаться з вами назавжди.
Зможете випікати вдома – контролюючи чистоту та якість інгредієнтів, виключаючи ризик перехресного забруднення.
Смачні та корисні хліби та десерти стануть улюбленими стравами вашої родини.
1
3
5
6
4
2
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті , спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинному солодкому та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь . Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається усього з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний - справжній хліб легко.

Приєднуйтесь у магічний світ хлібу та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
10 000+ учнів пройшли навчання.
ВІДГУКИ УЧНІВ
Реальні відгуки наших учнів, які освоїли мистецтво випікання безглютенового хліба на заквасці. Вони діляться своїм досвідом, результатами та враженнями від навчання.
Приєднуйтесь до навчання сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1900 грн
598 грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
00 : 15 : 00
-70
%
знижка
ЯК БУДЕ ПРОХОДИТИ
НАВЧАННЯ?
Після оплати Ви отримаєте доступ до навчальної програми. У навчанні 5 розділів і 14 відео-уроків по 2 до 5хв.
Доступ до навчання
Ви отримаєте доступ до закритої телеграм-групи, де зможете ставити запитання. Безкоштовний доступ до чату 30 днів. (за бажанням потім можна подовжити)
Чат учасників
Курс можна проходити в будь-який зручний для час. Онлайн-курс триватиме 14 днів і починається відразу після оплати. Доступ можливий і через комп'ютер і через телефон, що дозволить вам переглядати уроки у зручному місці та зручний час.
Проходження навчання
ДОЄДНАВШИСЬ ДО
НАВЧАННЯ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуйте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший хліб і потішите свою сім'ю домашнім хлібом
  • Удосконалите свої навички хлібопечіння, якщо ви вже печете
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені