Випечіть Ваш перший домашній хліб
на заквасці
за 7 днів
За 14 відео-уроків Ви зрозумієте як легко спекти смачний і корисний хліб вдома, навіть якщо Ви не маєте досвіду у випічці
1 рік
ДОСТУП
-70
%
знижка
Програма
навчання
4 розділи та 14 відео-уроків, де ми детально розберемо всі етапи створення хлібу на заквасці
Розділ 1: Підготовка
Урок 1: Необхідний інвентар.
Урок 2: Борошно та Вода
Розділ 2: Створення закваски
Урок 1: Тривалість та температура для правильного розвитку закваски
Урок 2: Що таке закваска
Урок 3: Створення сильної закваски для хлібу 1 день
Урок 4: Перше годування 2 день
Урок 5: 3-6 день годування

Урок 6: 7 день ведення закваски
Урок 1: Замішування

Урок 2: Введення солі

Урок 3: Складання тіста

Урок 4: Додавання начинки

Урок 5: Формування та холодна ферментація
Розділ 3: Робота з тістом
Урок 1: Оформлення

Урок 2: Випікання хлібу
Розділ 4: Оформлення та Випічка
Після навчання
Ви
Зможете назавжди відмовитись від магазинного хлібу
Будете радувати своїх близьких домашнім хлібом
Не будете витрачати час та кошти на інгредієнти та пропрацювання рецептів
Зрозумієте як зберегти сильну закваску надовго
Зможете пекти хліб на замовлення
Навчитесь отримувати задоволення від випікання
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті , спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинному солодкому та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь . Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається усього з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний - справжній хліб легко .
Приєднуйтесь у магічний світ хлібу та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
5000+ учнів пройшли навчання.
ВІДГУКИ УЧНІВ
Реальні відгуки наших учнів, які освоїли мистецтво випікання хліба на заквасці. Вони діляться своїм досвідом, результатами та враженнями від навчання.
Та ще сотні відгуків:
Приєднуйтесь до навчання сьогодні
зі знижкою 70%
замість 1500грн
490 грн
Всього за
хвилин
секунд
годин
-70
%
знижка
00 : 15 : 00
ЯК БУДЕ ПРОХОДИТИ
НАВЧАННЯ?
Після оплати Ви отримаєте доступ до навчальної програми. У навчанні 4 розділи і 14 відео-уроків по 2 - 5хв.
Доступ до навчання
Курс можна проходити в будь-який зручний для Вас час. Онлайн-курс триватиме 7 днів і починається відразу після оплати. Доступ можливий і через комп'ютер і через телефон, що дозволить вам переглядати уроки у зручному місці та у зручний час.
Проходження навчання
ДОЄДНАВШИСЬ ДО
НАВЧАННЯ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуйте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший хліб і потішите свою сім'ю домашнім хлібом
  • Удосконалите свої навички хлібопечіння, якщо ви вже печете
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені