✔️ 15+ авторських рецептів — від класичного тартіна до шоколадного
хліба з журавлиною
✔️ Чіткі пропорції, таймінги та поради
✔️ Розбір типових помилок і як їх уникати
✔️ Покрокові інструкції, завдяки яким ви точно все зробите правильно
✔️ Перевірена методика10 000 учнів освоїли випічку на заквасці

БОНУС:
7 рецептів на залишках закваски
⭐ Відео-урок з виведення закваски
Випечіть Ваш перший
домашій хліб на заквасці
книга, яка допоможе вам легко спекти смачний і корисний хліб вдома, навіть без досвіду
390 грн
1200 грн
ЕЛЕКТРОННА КНИГА
4.8/5 (7564+Відгуків)
крок за кроком — Від закваски до хрусткої скоринки
У книзі зібрані покрокові інструкції, поради щодо інгредієнтів та понад 20 авторських рецептів, які допоможуть створити справжню домашню випічку на заквасці — легко, смачно і з користю для здоров’я.
Розділ 1: Створення закваски
  • Закваска та її види
  • Методи виведення закваски
  • Методи та особливості ведення закваски
  • Методи зберігання закваски
  • Закваска: питання/відповіді
Розділ 2: підготовка
  • Інвентар
  • Борошно, його види та правила
зберігання
  • Інгредієнти для випічки
  • Вологість тіста
  • Методи роботи з тістом
  • Ферментація. Розрізи і надрізи
  • Тісто: питання/ відповіді
  • Методи випікання
  • Випікання: питання видповіді
Розділ 3: Робота з тістом
  • Tartine Bread
  • Житній з журавлиною
  • Гречаний хліб
  • Шпинатний хліб
  • Цільнозерновий хліб
  • Італійська фокача
  • Повітряна піца
  • Картопляний хліб
  • Чіабата
  • Пуховий хліб “Хоккайдо”
  • Шоколадний з журавлиною
  • Французький багет
  • Французька булка
  • Тостовий хліб
  • Гарбузовий хліб
Розділ 4: рецепти на заквасці
Декілька прикладів випічки на заквасці,
яку ви зможете прготувати
з книгою
без книги

БЕЗ КНИГИ vs з книгою "магія хліба"

у чому відмінність випікання хліба:
✔️ Покрокові інструкції виведення та догляду за закваскою
✔️ Ароматний і пухкий хліб із хрумкою скоринкою
✔️ Чіткі рекомендації з вибору інгредієнтів та інвентарю
✔️ Корисний домашній хліб з чистим складом
✔️ Перевірені авторські рецепти
✔️ Впевненість у процесі та бажання пекти знову
❌ Складнощі з виведенням і доглядом за закваскою
❌ Хліб не підходить або виходить пласким і важким
❌ Незрозуміло, яке борошно обрати
❌ Магазинний хліб із домішками та сумнівним складом
❌ Невдалі експерименти за рецептами з інтернету
❌ Розчарування та страх пробувати знову
vs
ЗНАЙОМСТВО
З АВТОРОМ
Привіт, я Анастасія Литвиненко. Велика прихильниця пошуку всього "здорового" у житті: спорт, їжа та гармонія зі своїм тілом.
Я завжди шукала альтернативу магазинним солодощам та хлібу, бо все промислове вже давно втратило користь. Це мене привело до здорової випічки. А саме випічки на заквасці.
Хліб - є основою нашого столу. Тому його відродження стало основним для мене. Адже він складається лише з борошна, води та солі. Саме так пекли наші прабабусі.
Тому я хочу навчити вас випікати смачний, справжній хліб - легко.

Приєднуйтесь до магічного світу хліба та закваски!
Раніше я займалась кондитерською справою і вчилася на хореографа, але любов до готування та створення чогось нового переважили.
10000+ людей вже відкрили для себе магію домашнього хліба.
Відгуки клієнтів
(вартість 800 грн)
безкоштовно сьогодні!
бонус 1:
7 рецептів на залишках закваски
зачекайте, це ще не все!
замовляйте зараз – та отримуйте ексклюзивні бонуси
Допоможуть раціонально використовувати продукти і отримувати ще більше користі та задоволення
Допоможе легко
звивести закваску з нуля, уникнути типових помилок
і впевнено розпочати випікання вдома
(вартість 400 грн)
безкоштовно сьогодні!
бонус 2:
відео-урок з виведення закваски
СМАЧНИЙ ТА КОРИСНИЙ ХЛІБ – ВИПІКАЙТЕ ВПЕВНЕНО НАВІТЬ БЕЗ ДОСВІДУ
1200 грн
До закінчення акції залишилось:
390 грн
00 : 15 : 00
годин
хвилин
секунд
книга "магія хліба"

Бонус: Безкоштовно "7 рецептів" (800 гРН)

Бонус: Безкоштовно "Відео-урок" (400 гРН)

Ваш перший домашій
хліб на заквасці
ДОТРИМУЮЧИСЬ РЕЦЕПТІВ І ПОРАД
З КНИГИ ВИ:
  • Виведете закваску
  • Підготуєте закваску до замісу
  • Зрозумієте коли час годувати закваску, а коли вона ще не готова до замісу тіста
  • Навчитесь визначати якість борошна в домашніх умовах
  • Правильно замішаєте тісто, зрозумієте як довго і за якої температури потрібно його ферментувати
  • Розберетеся з причинами невдач при роботі з тістом
  • Спечете свій перший хліб і потішите свою сім'ю домашньою випічкою
  • Удосконалите свої навички хлібопечіння, якщо ви вже печете
Обираючи хліб на заквасці, ви не лише отримуєте високоякісний хліб, але також насолоджуєтеся численними користями для вашого здоров'я та створюєте незабутні враження для себе та своєї родини.
5 причин НАВЧИТиСя ВИПІКАТИ
хліб на заквасці
01
Натуральність та висока якість:
Хліб на заквасці виготовляється за допомогою природного бродіння, без використання хімічних домішок і консервантів. Це гарантує високу якість та природний смак продукту.
03
Доступність поживних елементів:
Закваска сприяє розщепленню фітатів, що допомагає вивільнити мінерали, такі як кальцій, магній та цинк, роблячи їх більш доступними для організму.
04
Сприяє здоров'ю травлення:
Присутність закваски у хлібі підвищує рівень пробіотиків, корисних для здоров'я кишкової флори. Це може покращити травлення та зміцнити імунну систему.
02
Легше, смачний та поживний:
Закваска поліпшує текстуру та смак хліба, роблячи його більш ароматним та соковитим. Закваска також розщеплює фітинову кислоту, що поліпшує засвоєння поживних речовин.
05
Сприяє вивченню й творчості:
Вивчення виготовлення хліба на заквасці відкриває шлях до творчого процесу та експериментів з різними видами муки та закваски. Це може стати цікавим та захопливим хобі.
ВІДПОВІДЬ
ЗАПИТАННЯ
ФОП Литвиненко В.В
ЄДРПОУ: 3455604516
info@lytvynenko.com.ua
Політика конфиденціальності
Договір-оферти
© 2024. Всі права захищені